Sanatatea Porumbeilor Dumneavoastra

Naturalina naturala
Extract concentrat din plante și legume atent selectate.
Componentele vegetale și vegetale din Natural Naturaline au fost selectate cu cea mai mare grijă pentru efectul lor benefic asupra căilor respiratorii, digestive și urinare.
Natural Naturaline este o infuzie din aproximativ paisprezece plante și legume atent selectate. Acest produs contine si elemente care favorizeaza rezistenta generala a porumbelului.
Pe lângă ingredientele active, această infuzie conține multe alte substanțe care ajută la acțiunea specifică a tratamentelor, deoarece pot accelera sau încetini absorbția de către sistemul digestiv.
Natural Naturaline menține nivelul pH-ului într-un mod natural.
Componentele vegetale și vegetale din Natural Naturaline au fost selectate cu cea mai mare grijă pentru efectul lor benefic asupra căilor respiratorii, digestive și urinare.
De aceea, porumbeii care primesc în mod regulat Natural Naturaline prin apa lor de băut au pielea roz: asta arată că sângele lor este pur și lipsit de toxine. Penele lor devin strălucitoare și foarte moi.
În plus, culoarea ochilor lor se luminează, iar ochii lor strălucesc.
Aceste semne exterioare indică faptul că porumbelul este într-o sănătate excelentă, ceea ce înseamnă că este mai rezistent la boli și că are performanțe mai bune. Instructiuni de folosire
Va recomandam in special Natural Naturaline in sezonul sportiv, in timpul naparlirii si in cazul scaunelor apoase cauzate de adenoviroza sau paramixoviroza.
DOZARE: Două până la patru lingurițe de Natural Naturaline pe litru de apă de băut.
PROGRAM DE INTRETINERE SEZONUL SPORTIV: Amestecați Natural Naturaline cu apa de băut timp de zece zile la începutul sezonului sportiv. Apoi faceți acest lucru de două ori pe săptămână, de îndată ce păsările vin acasă de la un zbor.  Una sau două zile pe săptămână.
PENTRU DIAREE APĂ Cauzata de adenoviroză sau paramixoviroză: amestecați Natural Naturaline cu apa de băut în fiecare zi până la dispariția simptomelor.
PĂSĂRI TINERE : Amestecați Natural Naturaline cu apa de băut timp de zece zile.

Sursa: https://www.natural-granen.com/

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!