Hrană Câini

Afiseaza: 1-24 din 60 produse

 Filtre

Alege Hrana Premium pentru Câini
Secretul pentru Energie și Longevitate!În momentul în care ai pentru prima dată un cățel, atenția ta se îndreaptă nu doar spre momentele de joacă și răsfăț, dar și spre sănătatea și modul de creștere al patrupedului tău. Așadar, atunci când te gândești la longevitatea și sănătatea acestuia, nu ar trebui să existe compromisuri în alegerea tipului de mâncare pentru câini.

În petshop-ul online, La Mihai Acasa, găsești diverse tipuri de mancare de caini, care pot face o diferență imensă în dezvoltarea animalului tău de companie.De la hrana uscata pentru caini de talie mica, medie sau mare, pana la variantele de hrana uscata de semi-dieta sau pentru caine senior, ai la dispoziție o mulțime de opțiuni care îl vor hrăni pe prietenul tău în mod corespunzător.

 

Alege Hrana Uscată pentru Câini Adaptată Taliei și Nevoilor Lor


Hrana uscata pentru caini junior sau adult este unul dintre cele mai populare și eficiente moduri de a hrănire. Mancarea uscata de caini este populară pentru că este convenabilă, are o durată lungă de valabilitate și contribuie la menținerea sănătății orale a câinelui.
În plus, fiind îmbogățită cu nutrienți esențiali și formulată pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei talii, mancarea uscată pentru caini este o alegere excelentă pentru a-i oferi patrupedului tău tot ceea ce are nevoie pentru a fi sănătos și fericit. Așadar, atunci când alegi mancarea pentru catel sau pentru caini adulți de talie mica, medie sau mare, este important să alegi categoria potrivită pentru talia și vârsta sa.

Iată care sunt opțiunile de hrana pt caini disponibile în magazinul online La Mihai Acasa.
 

Hrana uscată pentru câini adulți


Atunci când câinele tău ajunge la maturitate, este important să îi oferi nutrienții și vitaminele de care are nevoie pentru energie și longevitate. Pe de altă parte, trebuie să fii conștient de faptul că fiecare câine are nevoie nutriționale specifice. Așadar, atunci când alegi mâncarea pentru câini trebuie să ții cont de vârsta și talia sa pentru a-i oferi suportul de care are nevoie.
 

Hrană uscată pentru câine adult talie mare (>25 kg)


Câinii adulți de talie mare sunt cunoscuți pentru corpul lor robust și musculos, precum și pentru nevoile lor energetice mai mari. Aceste rase au nevoie de o hrană bogată în proteine pentru a susține dezvoltarea musculară și pentru a menține o greutate sănătoasă. De asemenea, au nevoie de un aport echilibrat de grăsimi și carbohidrați pentru a-și menține nivelurile ridicate de energie și pentru a susține sănătatea articulațiilor mari.

Cum îi ajută boabele pentru caini adecvate taliei lor? Hrana uscată pentru câinii adulți de talie mare oferă un echilibru perfect între proteine, grăsimi și carbohidrați, pentru a satisface nevoile energetice și nutriționale specifice ale acestor rase. Ingrediente precum carnea de pui, orez integral și legume asigură o dietă completă și echilibrată.
 

Hrană uscată pentru câine adult talie medie (10-25 kg)


Câinii adulți de talie medie sunt adesea activi și energici, cu o construcție musculară moderată.Aceste rase au nevoie de o hrană care să susțină nivelurile lor de energie ridicate și să promoveze sănătatea articulațiilor și a pielii.
Care este aportul pe care hrana adecvată îl aduce pentru sănătatea acestui tip de talie?
Hrana uscată pentru câinii adulți de talie medie este formulată pentru a oferi un echilibru optim de proteine, grăsimi și carbohidrați, pentru a susține nivelul lor activ de viață. Ingrediente precum carnea de vită, uleiul de pește și vitaminele esențiale ajută la menținerea pielii și a blăniței sănătoase și la promovarea mobilității articulațiilor.


Hrană uscată pentru câine adult talie mică (<10 kg)


Câinii adulți de talie mică sunt adesea jucăuși și plini de viață, cu o construcție delicată și o greutate ușoară. Aceste rase au nevoie de o hrană densă în nutrienți, care să le ofere energie și să susțină sănătatea dinților și a pielii.
Ce trebuie să conțină mâncarea pentru caini mici?
Mancarea uscată pentru caini mici oferă porții adaptate nivelului lor ridicat de energie. Granulele pentru caini mici, ușor de mestecat, și ingrediente precum carnea de pui, orezul integral și fructele și legumele asigură o nutriție completă și echilibrată, care susține sănătatea generală a acestor rase delicate și jucăușe.


Hrană uscată pentru câini junior


Atunci când ai un cățeluș, programul tău se inundă de veselie, energie și curiozitate. Cu toate acestea, pe măsură ce îl vezi cum se dezvoltă, grija ta se îndreaptă spre oferirea suportului de care are nevoie pentru a fi sănătos și a se dezvolta armonios. Prin urmare, ai nevoie de boabele potrivite pentru caini juniori pentru a-i asigura nutriția adecvată și o creștere echilibrată.
În petshop-ul nostru, La Mihai Acasă, găsești cea mai buna hrană pentru caini juniori, dar accesorii diverse pentru caini, care îl vor ajuta să se dezvolte într-un mod sănătos și îi vor consolida longevitatea ca adult.


Hrana uscata pentru câine junior talie mare (>25 kg)


Câinii juniori de talie mare sunt adesea jucăuși și activi, cu o creștere rapidă și o construcție robustă. Aceste rase au nevoie de o hrană bogată în proteine și calorii pentru a susține creșterea lor rapidă și dezvoltarea musculară. De asemenea, au nevoie de un aport echilibrat de calciu și fosfor pentru a susține dezvoltarea oaselor și a articulațiilor.

Cum îi ajută mancarea de caini junior potrivită pentru talia lor? Hrana uscată pentru câinii juniori de talie mare oferă o nutriție completă și echilibrată, cu un conținut ridicat de proteine de calitate și acizi grași esențiali pentru a susține dezvoltarea musculară și a sistemului imunitar. Au nevoie în dieta lor de ingrediente precum carne de pui, orez brun și legume pentru a le asigura o digestie sănătoasă și o creștere armonioasă.


Hrana uscata pentru câine junior talie medie (10-25 kg)


Câinii juniori de talie medie sunt energici și curioși, cu o creștere moderată și o construcție musculară adaptată. Aceste rase au nevoie de o hrană care să susțină nivelurile lor active de energie și să promoveze o creștere sănătoasă și echilibrată. De asemenea, au nevoie de un aport adecvat de proteine și grăsimi pentru a susține dezvoltarea musculară și a sistemului nervos.

Care sunt nevoile nutriționale pe care trebuie să le îndeplinească mancarea pentru catei de talie medie?
Hrana uscată pentru câinii juniori de talie medie oferă echilibrul necesar de nutrienți, cu proteine de înaltă calitate și acizi grași esențiali pentru a susține nivelul lor ridicat de energie. Ingrediente precum carnea de vită sau uleiul de pește, dar și cerealele integrale contribuie la o digestie sănătoasă și la o creștere armonioasă.


Hrana uscata pentru câine junior talie mică (<10 kg)


Câinii juniori de talie mică sunt adorabili și jucauși, cu o creștere rapidă și o construcție delicată. Aceste rase au nevoie de o hrană densă în nutrienți, care să le ofere energie și să susțină dezvoltarea lor rapidă. De asemenea, au nevoie de un aport adecvat de calciu și fosfor pentru a susține dezvoltarea oaselor și a dinților.
Cum îi ajută hrana pe cățelușii de talie mică? Mancarea pentru caini junior de talie mică trebuie să îi ajute să își mențină nivelul de energie. De asemenea, având în vedere că dentiția este încă la început, au nevoie de bobițe mici, cu o textură care să fie ușor de mestecat. De asemenea, o hrană super premium pentru caini junior de talie mica, așa cum este cea disponibilă în petshop-ul nostru, conține ingrediente precum carne de pui, orez integral și legume și asigură o nutriție completă și echilibrată. Prin urmare, cățelul tău va avea o stare generală de sănătate bună și va beneficia de o creștere armonioasă.


Ai un câine care are nevoie de dietă specială? Oferă-i hrana uscată adecvată pentru nevoile sale!


Pe măsură ce câinii îmbătrânesc sau se confruntă cu diverse probleme de sănătate, aceștia necesită o atenție și îngrijire specială pentru a-și menține sănătatea și bunăstarea. La Mihai Acasă găsești hrana uscata pentru toate taliile, potrivită pentru nevoile specifice ale câinelui tău pentru a-i asigura o viață lungă și fericită. Înainte de a alege mancarea potrivită pentru caini seniori sau hrana pentru caini sterilizati, este important să înțelegi care sunt nevoile pe care patrupedul tău le are.


Hrană uscată pentru câini seniori


Câinii seniori, pe măsură ce înaintează în vârstă, au nevoi nutriționale diferite față de câinii adulți, deoarece își încetinesc ritmul de viață și metabolismul. Ei pot suferi de probleme digestive, probleme articulare, pierderea masei musculare și alte condiții legate de vârstă.
Prin urmare, hrana pentru această categorie de câini trebuie să fie bogată în proteine de calitate pentru a menține masa musculară, dar să aibă un conținut mai scăzut de calorii pentru a preveni creșterea în greutate. În petshop-ul nostru găsești saci de mancare pentru caini seniori care conțin ingrediente ce susțin sănătatea articulațiilor, promovează digestia sănătoasă și sprijină sănătatea pielii și a blănii.


Hrana uscata hipoalergenica pentru caini


Câinii cu probleme dermatologice pot suferi de mâncărime, roșeață, inflamații sau chiar infecții ale pielii. Aceste probleme pot fi cauzate de alergii alimentare, sensibilități la anumite ingrediente sau condiții dermatologice cum ar fi dermatita sau eczema.
Comercializăm cea mai buna hrana hipoalergenica pentru caini pentru a reduce potențialul de iritare a pielii și a ajuta vindecarea. Mancarea hipoalergenica pentru caini contine un mix de ingrediente precum proteine hipoalergenice, acizi grași omega-3 și omega-6, antioxidanți și fibre pentru a susține sănătatea pielii și a sistemului imunitar.


Hrana uscata pentru caini cu nevoi speciale de greutate sau digestie


Câinii cu nevoi speciale de greutate sau digestie pot suferi de obezitate, diabet, probleme digestive sau alte condiții medicale care necesită o atenție specială în ceea ce privește dieta lor.
Puteți comanda mancare premium pentru caini cu nevoi speciale de greutate sau digestie pentru a oferi un echilibru adecvat de nutrienți pentru a susține o greutate sănătoasă și pentru a promova o digestie sănătoasă. Aceasta include o combinație de proteine slabe, carbohidrați complecși, fibre solubile și insolubile, precum și ingrediente care să ajute la controlul apetitului și la menținerea nivelurilor de glucoză din sânge. De asemenea, acest tip de mâncare este ușor digerabilă și nu conține aditivi artificiali sau umpluturi care pot irita sistemul digestiv sensibil al câinelui.


Hrana uscata pentru caini sterilizati


Sterilizarea sau castrarea câinelui poate avea un impact semnificativ asupra nevoilor sale nutriționale și metabolismului. Procesul poate duce la modificări în greutate, metabolizare și comportament alimentar al câinelui.
La Mihai Acasă găsești cea mai buna hrana pentru caini sterilizati cu un conținut caloric redus pentru a preveni creșterea în greutate și pentru a controla nivelul de energie. De asemenea, hrana pe care o comercializăm are un conținut mai scăzut de grăsimi și proteine slabe pentru a menține o greutate corporală sănătoasă și pentru a reduce riscul de obezitate. Fibrele solubile, din cereale integrale, mancarea pentru caini sterilizati ajută la menținerea senzației de sațietate și la reglarea tranzitului intestinal.


Hrana umeda pentru caini - beneficii și recomandări de utilizare


Mancarea umeda pentru caini are o textură și un miros atrăgător pentru patrupedul tău, ceea ce îi poate încuraja pe cei mai mofturoși să mănânce și să aprecieze mâncarea. De asemenea, hrana umeda este potrivită pentru caini adult sau senior, dar și pentru caini junior. Aceasta poate fi oferită ca supliment la hrană uscată pentru a adăuga varietate, contribuind la crearea unei diete echilibrate și nutritive.
Pentru câinii seniori, care au dificultăți în mestecarea sau digestia hranei uscate, hrana umedă este o alternativă potrivită. Textura sa mai moale și mai ușor digerabilă ajută câinii seniori să se hrănească mai ușor.
Chiar dacă gustul și textura sunt preferate de câini, hrana umedă nu ar trebui oferită exclusiv pentru hrănire. Pentru a menține o dietă echilibrată, puteți include aproximativ 20% din cantitatea de hrană zilnică sub formă de mancare umedă.


Spune “DA” sănătății și vitalității cu selecția noastră exclusivă de hrană pentru câini


Știm că fiecare cățel este unic și merită cea mai bună hrană pentru a fi sănătos și fericit. Pe de altă parte, suntem atenți la bugetele clienților noștri și suntem conștienți că îngrijirea unui patruped necesită o investiție lunară consistentă. Prin urmare, mancarea pentru caini este disponibilă la sac de 10 kg sau 12 kg la pret de producator. De asemenea, oferim periodic promoții pentru mancarea de caini, astfel încât un sac de mancare pentru caini junior sau adult de 10 kg devine foarte convenabil.
Ne mândrim să oferim o selecție de hrana uscata sau umeda pentru caini, disponibilă în cantități diferite de 3, 10, 15 sau 20 kg, de cea mai înaltă calitate, în parteneriat cu producători de top: Euro Premium și Hobby First Canex.


Euro Premium: Nutriție Superioară pentru Super-Câini


Fiecare sac de mancare pentru caini Euro Premium este plin de ingrediente de calitate superioară, special formulate pentru a întâlni nevoile specifice ale prietenului tău canin. De la puii energici la seniorii loiali, acest producător oferă formula perfectă pentru a sprijini o viață lungă și sănătoasă. Cu Euro Premium, ești sigur că îi oferi câinelui tău o hrană care nu doar că are un gust excelent, dar este și plină de nutrienți esențiali.


Hobby First Canex: O Pasiune pentru Hrana de Calitate


Pentru câinii care preferă o masă delicioasă sau pentru aceia care necesită o dietă specială, Hobby First Canex oferă o gamă variată de hrană uscată. Fiecare rețetă este creată cu dragoste, pasiune și o atenție deosebită la nevoile câinilor, garantând o experiență culinară de neuitat pentru patrupedul tău. Hrana uscată Hobby First Canex adaugă nutrienții și varietate în dieta câinelui tău, făcând fiecare masă nu doar delicioasă, dar și sănătoasă. Și acest producător oferă mancare pentru caini la sac de 3 kg, dar și de 10, 15 sau 20 kg.
Indiferent dacă preferi hrana uscată pentru un complex echilibrat de nutrienți sau hrana umedă pentru a adăuga mai multă varietate și hidratare în dieta câinelui tău, suntem aici să îți oferim cele mai bune opțiuni.
Colaborăm cu producători de top, Euro Premium și Hobby First Canex, pentru a-i oferi prietenului tău blănos nu doar o masă, ci o experiență culinară care sprijină o viață sănătoasă și activă.

 

Întrebări Frecvente (FAQ):

 

1. Cum pot alege cea mai potrivită hrană pentru câinele meu din gama voastră?


Alegerea celui mai potrivit tip de mâncare pentru câinele tău depinde de vârsta, rasa, nivelul de activitate și nevoile speciale de sănătate ale acestuia. Pe site-ul nostru, găsești informații detaliate și recomandări personalizate pentru a te ajuta să găsești formula ideală de mancare, de la producători premium precum Euro Premium și Hobby First Canex, pentru patrupedul tău.
 

2. Ce face hrana de la Euro Premium și Hobby First Canex diferit față de alte mărci?


Euro Premium și Hobby First Conex se disting prin angajamentul lor față de calitate, folosind doar ingrediente premium și formule special dezvoltate pentru a satisface nevoile nutriționale specifice ale câinilor. Aceste mărci pun accent pe sănătatea și bunăstarea câinilor, asigurându-se că fiecare produs este plin de nutrienți esențiali pentru o viață lungă și activă.


3. Cum pot afla cantitatea corectă de hrană pe care ar trebui să i-o dau câinelui meu?


Pe spatele fiecărui sac de mâncare pentru caini, indiferent că este unul de 3 kg sau 50 kg, vei găsi un tabel cu cantitatea potrivită pentru hrana pentru caini junior sau adulți, cu instrucțiuni bazate pe greutatea, vârsta și nivelul de activitate al câinelui tău. Este important să ajustezi cantitatea de hrană conform nevoilor individuale ale câinelui tău și să monitorizezi greutatea acestuia pentru a menține o condiție fizică optimă.


4. Este hrana pe care o oferiți potrivită pentru câini cu alergii sau sensibilități alimentare?


Da, avem opțiuni de hrană hipoalergenice și fără cereale, special concepute pentru câinii cu alergii sau sensibilități alimentare.   De asemenea, la noi vei găsi mancare pentru câini sterilizați sau cei care au nevoie de o dietă specială pentru a menține greutatea sub control. Aceste formule sunt create pentru a reduce riscul reacțiilor alergice și pentru a sprijini digestia sănătoasă și bunăstarea generală a câinelui tău.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!